Nieuws

Kebaktian fisik GKIN

Met vreugde en dankbaarheid aan God kunnen wij u mededelen dat vanaf D.V. 23 januari 2022 de GKIN regio’s Amstelveen, Rijswijk-Den Haag en Tilburg weer zullen starten met haar fysieke regionale erediensten. 

Houdt er rekening mee dat u zich moet aanmelden om de dienst bij te kunnen wonen en u een mondkapje moet dragen zolang u in het gebouw bent, ook voor kinderen geldt een mondkapjesplicht vanaf 10 jaar oud.

GKIN regio’s Rotterdam-Dordrecht en Arnhem–Nijmegen zullen nog GEEN fysieke erediensten houden i.v.m. de maatregelen van de lokale kerkgemeenschap. 

Voor het overzicht coronamaatregelen, klik hier.

We houden u verder op de hoogte via deze website.

Het is eind november. De coronamaatregelen zijn weer strenger geworden: de anderhalve meter regel is opnieuw van kracht waardoor het maximaal aantal kerkgangers is verminderd en we in de kerk weer mondkapjes gebruiken.

De samenleving is onrustig. Er is verdeeldheid over het onderwerp vaccinaties en daardoor ook over het voorgenomen 2G beleid van de overheid. Het coronatoegangsbewijs is niet van toepassing op kerkdiensten zodat binnen de GKIN geen polarisatie is als gevolg van dit onderwerp. Waar de kerkenraad wel mee worstelt is hoe wij het risico van besmetting tijdens de kerkdienst laag houden omdat zingen een wezenlijk onderdeel hiervan is en omdat fysieke samenkomsten noodzakelijk zijn om gemeente te zijn ...meer.

 

De Regionale Kerstdienst van regio Amstelveen wordt gehouden op DV zaterdag 25 december 2021.

Voorganger is ds. S.M. Winckler-Huliselan met het thema:

“De liefde van Christus die broederschap beweegt / Cinta kasih Kristus yang menggerakkan persaudaraan”.

Let op: de dienst  is 11:00 uur, in verband met de coronamaatregelen.

De Regionale Kerstdienst zal worden uitgezonden via Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=sygaS48kUDo