Nieuws

Op DV zaterdag 9 oktober 2021 vindt er online toerusting plaats voor ouderlingen en activisten via Zoom en staat onder leiding van ds. S. Tjahjadi, ds. J. Linandi & ds. M. Winckler-Huliselan.
 
De zoom link wordt op later tijdstip bekend gemaakt.
 
Het thema is: “Hoe voeren wij de taken en roepingen van de kerk uit in de nieuwe realiteit?/ Bagaimana menjalankan tugas dan panggilan gereja ditengah realitas baru?”
 
De dag duurt van 10.00-14.00 uur.
 
Aanmelden kan uiterlijk tot 3 oktober 2021 bij uw regiosecretaris.

"Doa Bersama" 

Het Ministerium doet een oproep aan de gehele gemeente van de GKIN om in eenheid Gods aangezicht te zoeken en om samen Gods hulp te smeken in deze crisis.

Laten wij daarom samen thuis meedoen met de ‘Landelijke Gebedsavond GKIN’, dat elke woensdag gehouden wordt om 19.30 uur, vanaf 2 juni 2021.

 

Dagboek van de Vice-voorzitter

Ik moest laatst denken aan het stuk wat ik schreef vlak na mijn aantreden als vice-voorzitter, toen ik GKIN vergeleek met een schip en me afvroeg of GKIN in 2021 nog zou bestaan. Het maakt nederig om te zien hoe in retrospect het schip is gevaren en welke stormen ze heeft getrotseerd. Maar nog nederiger om te zien hoe God ons door de stormen heen heeft geleid, want ja, GKIN bestaat en is in essentie onaangetast gebleven. We hebben ons kunnen houden aan onze missie en visie.

Het is nu eind juni en we zijn dus alweer halverwege het jaar 2021 ... meer

Dagboek van de Vice-voorzitter

Het is eind maart en ik ben alweer twee jaar in functie als vice-voorzitter. Het afgelopen jaar is een jaar geweest met vele eerste keren. In de vorige GKIN editie heb ik dit in vogelvlucht beschreven in m’n kersttoespraak.

We zijn nu enige maanden verder en bevinden ons nog steeds in de lockdown vanwege de wereldwijde Covid 19 pandemie ... meer